Results 1 to 3 of 3

Thread: Administrator Role cannot see Resource Library, Management or Setup sections.

  1. #1
    Mega Poster
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    110

    Default Administrator Role cannot see Resource Library, Management or Setup sections.

    Users that I have assigned to the inbuilt "Administrator" role can only see the "Infrastructure" and "Logical View" sections in the sidebar on the left. The "Resource Library", "Management" and "Setup" sections are not shown, despite the fact that every available privilege/permission is selected via "Full Control". The "Security" tab is also missing from "Infrastructure" for Administrators.

    The only way I can access the "Resource Library", "Management" and "Setup" sections is to login as the root user of the server. Has anyone else set up Roles/Permissions and are you seeing the same behaviour?

    Any input gratefully accepted.

    Cheers,


    Andrew



  2. #2

    Default

    Did you set up Global Permission for these new users? Try to update your PVA installation to the latest version 4.6-1777



  3. #3

    Default [solved]

    Hi Pavel,

    Quote Originally Posted by Pavel Ivlev View Post
    Did you set up Global Permission for these new users? Try to update your PVA installation to the latest version 4.6-1777
    Global permissions were configured but I was running version 4.6-1510 on a linux physical server. Upgrading to 4.6-1777 as you suggested has fixed the problem. Cheers!

    While I was researching how to upgrade I found that this link http://download.pa.parallels.com/pva...tion_Guide.pdf points to the PVA 4.5 document not PVA 4.6. Could you pass this on?

    Thanks,


    Andrew



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •