Results 1 to 2 of 2

Thread: Resource cannot be found after trying to configure webstats

  1. #1
    Bit Poster
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4

    Default Resource cannot be found after trying to configure webstats

    I am at a complete loss. I've got a CMS landlord/tenant site with 4 other sites which have been down for several hours now. Earlier, I tried configuring statistics on the main landlord site (cannot do it from tenant sites because IIS binding goes back to landlord - hence no way to do stats on tenants).

    I first clicked on AWStats and enabled password login on directors /plesk-stat/webstat (or whatever it is), then realized I don't have AWStats and went to Webalizer (same choice for password directory). I know Webalizer works because I use it on a standalone site.

    Anyway, since trying to do that I was getting "Resource cannot be found" error on the popup (after clicking Website Statistics on Panel for landlord domain). A few minutes later I went to the site and noticed the entire site and all tenants were down with the "Resource cannot be found" error.

    I have been banging my head against the desk for hours. I did not other changes to the site in Plesk or IIS. Is this something someone has come across.

    Really desperate here. Thanks.



  2. #2
    Bit Poster
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4

    Default Whew - fixed (permissions wiped)

    Following this http://forum.parallels.com/showthrea...818#post623818 I did not realize it was wiping/resetting my write/modify permissions on the "httpdocs" folder.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •