Results 1 to 9 of 9

Thread: Upgrade to 11.5.30 from 11.0.9

  1. #1
    Mega Poster
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    171

    Post Upgrade to 11.5.30 from 11.0.9

    Dear Support,

    Why after upgrading to 11.5.30 I see Update #58 for Plesk Panel 11.0.9?

    Please, see link http://s8.postimg.org/hea32je79/upgrade_to_11_5_30.png

    View update logs:

    -----------------------------------------------------------------------------
    Execution failed.
    Command: ai.exe
    Arguments: Array
    (
    [0] => --select-product-id
    [1] => panel
    [2] => --select-release-current
    [3] => --upgrade-installed-components
    )

    Details: BUSY: Update operation was locked by another update process.
    ----------------------------------------------------------------------------



  2. #2
    Mega Poster
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    171

    Default

    How can I remove, update for Plesk Panel 11.0.9, after upgrading to Plesk Panel 11.5.30

    http://s16.postimg.org/fwznof26d/Plesk_11_5.png



  3. #3
    Parallels Team IgorG's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Novosibirsk, Russia
    Posts
    15,612

    Default

    Please check resolving of autoinstall-win.pp.parallels.com hostname and version of autoinstaller with

    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>ai.exe --version
    -
    Plesk Service Team || Twitter Facebook RSS



  4. #4
    Mega Poster
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    171

    Default

    Additional info, when I put Automatic updates I don't see #59 update for 11.0.9, when put Automatic update off I see this.

    P.S. When I try Install update, I see info something like this, no update is needed.

    I check next, this evening and write you:
    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>ai.exe --version



  5. #5
    Parallels Team IgorG's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Novosibirsk, Russia
    Posts
    15,612

    Default

    Check content of file %plesk_dir%/version too.
    -
    Plesk Service Team || Twitter Facebook RSS



  6. #6
    Mega Poster
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    171

    Default

    %plesk_dir%\version

    11.5.30 Windows 2008/2012 20130808.09

    %plesk_bin%\ai.exe --version

    Doing restart of Parallels Installer...
    Parallels Installer 3.15.14 (built on Jul 31 2013 17:34:00)

    I see next on db:
    ------------------------------------------------------------------------------------

    mysql> select * from psa.components;
    +---------------------+--------------------------------------------+
    | name | version |
    +---------------------+--------------------------------------------+
    | psa | 11.0.9 |
    | psa-bu | 11.0.9 |
    +---------------------+--------------------------------------------+

    mysql> select * from upgrade_history;
    +---------------------+--------------+------------+
    | upgrade_date | version_info | db_version |
    +---------------------+--------------+------------+
    | 2013-06-06 22:55:07 | NULL | 11.0.9 |
    | 2013-10-14 23:37:10 | NULL | 11.5.30 |
    +---------------------+--------------+------------+
    Last edited by Andrei C; Oct 15, 2013 at 11:32 AM.



  7. #7
    Parallels Team IgorG's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Novosibirsk, Russia
    Posts
    15,612

    Default

    According to old versions of components looks like you have incorrectly completed upgrade.
    Try to do following:

    1. Reboot server
    2. Run %plesk_bin%\ai.exe manually
    3. Go to add/remove components and try to add some component.
    -
    Plesk Service Team || Twitter Facebook RSS



  8. #8
    Mega Poster
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    171

    Post

    Quote Originally Posted by IgorG View Post
    According to old versions of components looks like you have incorrectly completed upgrade.
    Try to do following:

    1. Reboot server
    2. Run %plesk_bin%\ai.exe manually
    3. Go to add/remove components and try to add some component.
    did not help, I try upgrade once, on another testing platform.



  9. #9
    Product Expert InderS's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Nashik
    Posts
    922

    Default

    are you getting any when you try to run ai.exe after the reboot?
    ________________________
    http://24x7servermanagement.com/
    Server Management, Server Security, Server Monitoring.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •