Blank grey screen in program opened on Parallels

Discussion in 'Installation and Configuration' started by AlbertL5, Jul 12, 2022.

  1. AlbertL5

    AlbertL5 Bit Poster

    Messages:
    3
    There's a windows only software that I'm using Parallels to run called Lumerical. This was working fine for about 6 months, but starting last week when I try to open the program the entire GUI is just a grey screen and is non-responsive. I've attached a picture of what the program looks like when I try to open it, and I've also attached what the GUI is supposed to look like.
     

    Attached Files:

  2. Asish@Parallels

    Asish@Parallels Staff Member

    Messages:
    163
    Hello @AlbertL5, Kindly help us with the below details;
    1. What is the Processor of your host mac?
    2. What is the version of your host mac?
    3. What is the version of the Parallels Desktop?
     
  3. AlbertL5

    AlbertL5 Bit Poster

    Messages:
    3
    1) 2.2 GHz 6-Core Intel Core i7
    2) macOS Monterey v 12.0.1
    3) Currently have 16.5.1 of Parallels. I've tried downloading the latest 17 version but it did not fix the problem, so I reverted back to 16.5.1.
     
  4. Tharun@Parallels

    Tharun@Parallels Staff Member

    Messages:
    42
    Hello, Please try reinstalling Lumerical on your Windows and check again. Thanks.
     
  5. AlbertL5

    AlbertL5 Bit Poster

    Messages:
    3
    I've tried uninstalling and reinstalling both Lumerical and Parallels, each with different versions and none of them worked.
     
  6. DebasmitaM@Parallels

    DebasmitaM@Parallels Staff Member

    Messages:
    1,148
    Hello, kindly follow the steps from this KB article to resolve the issue.
     

Share This Page