can't start Parallels after Update mac os 14.4.1

Discussion in 'Product updates and feedback' started by ChristophS21, Mar 31, 2024.

  1. ChristophS21

    ChristophS21

    Messages:
    1
    Hi everybody,
    after I the mac os update, I can't start Parallels. Please help...
    BR
    Chris
     
  2. BrianC50

    BrianC50 Bit poster

    Messages:
    3
    Hi,
    I have the exact same problem. None of my VM will start up on after upgrading from Sonoma 14.4 to 14.4.1.
    Same problem if I create a new VM in Control Center and choose download Windows 11 from Microsoft. The new VM is also haning in "Starting..." forever.
    Any solution for this?
    Regards,
    Brian
     
  3. Adeboye Adeotan

    Adeboye Adeotan Staff Member

    Messages:
    341

    Hello Brian,

    To aid us in troubleshooting this further, please collect a technical report while the issue is being reproduced (click the Parallels icon > Help > Send technical data > check "Attach screenshots..." > press Send Report) and send the report's 9-digit ID in reply to this post.
     
  4. Adeboye Adeotan

    Adeboye Adeotan Staff Member

    Messages:
    341
    Hello Chris,

    To aid us in troubleshooting this further, please collect a technical report while the issue is being reproduced (click the Parallels icon > Help > Send technical data > check "Attach screenshots..." > press Send Report) and send the report's 9-digit ID in reply to this post.
     
  5. BrianC50

    BrianC50 Bit poster

    Messages:
    3
    Hi,
    Already a support ticket 4689182 going on this one.
    /Brian
     
  6. BrianC50

    BrianC50 Bit poster

    Messages:
    3
    For me the solution was an old installed version of DisplayLink Manager app on my Mac. After upgrading this to the newest version Parallels worked again. Thanks to Parallels for helping me out on this one.
     
    Adeboye Adeotan likes this.

Share This Page