CPU temperature shows 0C

Discussion in 'Parallels Toolbox for Mac' started by ChrisM16, Nov 23, 2021.

  1. ChrisM16

    ChrisM16 Bit Poster

    Messages:
    18
    This is on a cMP5,1 running Monterey 12.0.1 and Toolbox 5.1.0; the fans show reasonable numbers but a CPU that's stuck at zero C?
     

    Attached Files:

  2. sergk

    sergk Parallels Developers

    Messages:
    520
    Hello,
    thank you for reporting the issue. Could you please generate Problem Report and post it's ID here?
     
  3. ChrisM16

    ChrisM16 Bit Poster

    Messages:
    18
    ID is 385606563
     
  4. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Hi, you've sent us the Parallels Desktop technical report, please collect the Parallels Toolbox technical data using this KB article and reply us back with the report's ID.
    Looking forward to your reply.
     
  5. ChrisM16

    ChrisM16 Bit Poster

    Messages:
    18
    <oops>
    386164483
     
  6. TheodK

    TheodK Bit Poster

    Messages:
    35
    Hi ChrisM16 and Maria,
    Same problem on Macbook Pro late 2011 with High Sierra. The list of cores is scrambled as well. See added screenshot...
    No problem on Macbook Pro mid 2015 with Big Sur. Temperature indications and core list display correctly.
    Looking forward to the update.
    Regards,
    Theo
     

    Attached Files:

  7. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Thank you for your reply.
    We've involved Parallels Engineering Team in this case, once we get any updates we will let you know.
     

Share This Page