Getting error "no boot device installed"

Discussion in 'Windows Guest OS Discussion' started by mkmac07, Jul 2, 2007.

  1. mkmac07

    mkmac07

    Messages:
    1
    I have been able to boot Windows in Parallels with no problems before, but now, when I try to boot, it gives me this error:

    "Currently opened virtual machine does not include any boot devices. In order to be successfully booted the virtual machine should have at least one of the following devices attached: floppy disk drive, hard disk drive, CD/DVD-ROM drive.

    Do you want to power on this virtual machine anyway?"

    I know that I have boot devices installed, since I have had success before in using the program.

    Please help!
     
  2. Ankou

    Ankou Guest

    Hello mkmac07
    Make sure, what your boot options are : "Hard Disk, CD-ROM, Floppy"
     
    Last edited by a moderator: Jul 4, 2007
  3. s_kollipara

    s_kollipara

    Messages:
    3
    Ankou, thanks for replying. I have a similar problem to mkmac07. I'm trying to use my Boot Camp install but when I try to start up windows I get a message saying

    "Boot from hard drive... No boot device installed. Press Enter to continue".

    When I press Enter I get a Parallels message popup saying "There is no operating system installed in the virtual machine. Please do the following: ...................."

    My boot options are already "Hard Disk, CD-ROM, Floppy" but I still have the problem I just mentioned.
     
  4. Ankou

    Ankou Guest

    Hello s_kollipara
    Please provide more information about your Mac
    What build of Parallels are you running?
     

Share This Page