No mouse control from Web(access.parallels.com)

Discussion in 'Accessing your Mac' started by papplegate, Dec 18, 2015.

  1. papplegate

    papplegate Bit Poster

    Messages:
    9
    I don't have any mouse control from the web when I try to access a remote Mac computer. The Mac has the latest software, Version 3.0.2 (30719). Any ideas on what to check? I have keyboard control if the user on the remote Mac moves the mouse into text fields, I can type.
     
  2. Dhruba@Parallels

    Dhruba@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    779
    Hi, may I know the Remote computer configuration? Also refer to this KB article.
     
  3. papplegate

    papplegate Bit Poster

    Messages:
    9
    I'll find out the version of access on the other computer. I know it's a Mac running El Capatain and its up to date.
     
  4. AlanT1

    AlanT1 Bit Poster

    Messages:
    3
    I have the same problem. I am trying to access my Mac from a Lenovo Yoga 300 laptop/tablet running Chrome on Windows 10.
    I can type into a text field if it has focus, but I don't have mouse/touch access.
    I would like to use touch/gestures on my tablet. Is this possible?
     
  5. AlanT1

    AlanT1 Bit Poster

    Messages:
    3
    It works on MS Edge, but not Chrome.
     
  6. Ram@Parallels

    Ram@Parallels Parallels Support

    Messages:
    763

    Hi AlanT1, Web Console officially supports these Web browsers:
    Mac:
    - Safari v.6 and higher
    - Chrome v.14 and higher
    - Firefox v.6 and higher
    - Opera v.12.10 and higher (optional)
    Windows PC:
    - Internet Explorer v.10, v.11, and higher
    - Chrome v.14 and higher
    - Firefox v.6 and higher
    - Opera v.12.10 and higher (optional)

    Please update your Chrome and check if the issue still persisting.
     
  7. Ram@Parallels

    Ram@Parallels Parallels Support

    Messages:
    763
    Also, could you please let us know what is the web Browser you are using for computer to computer connection.
     
  8. AlanT1

    AlanT1 Bit Poster

    Messages:
    3
    My version of Chrome is up-to-date. I just installed it a few days ago.
    I think the problem is with drivers for the Lenovo Yoga 300. Probably nothing to do with parallels.

    Thanks for the response!
    Alan

     
  9. ManojK@Parallels

    ManojK@Parallels Parallels Support

    Messages:
    367
    Feel free to get in touch if you need further support.
     
  10. DanielB7

    DanielB7

    Messages:
    1
    Did you ever find a resolution to this? I'm having the same issue on a Surface Pro 4 + Chrome on Windows 10. Works fine in MS Edge. All software is updated to the latest versions.
     

Share This Page