Problem ID: 15380

Discussion in 'Installation and Configuration' started by AnthonyM6, Jan 10, 2017.

  1. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    Running Parallels Desktop 12 for Mac on a late 2013 iMac, 3.2GHz i5, 32GB Ram, running Sierra 10.12.2 -- I was working in Windows today and a dialog popped up saying a new version of Parallels was available so I clicked to install it. It asked me for my Administrator password and seemed to install. I went to start Windows and it asked for my Administrator password again. It acted like it removed older version and installed but came up with dialog that it could not be installed, Problem ID 15380.

    I am the only user on the machine.

    I restarted machine and tried again. Same thing. I would appreciate any help.
     
  2. Martin9

    Martin9 Bit Poster

    Messages:
    23
    same here. Latest Parallels update (12.1.2 41525) installed on MacOS Sierra and now at every new start of my VM (W10) I have to enter my admin login data and then it says installing Parallels / removing old version. Hope the Parallels team finds the bug... P.S. @AnthonyM6 if still possible could you please edit the subject to something like "new install bug at every start of Parallels"
     
  3. WimA

    WimA Bit Poster

    Messages:
    1
    same also here. After updating latest update getting error, running on MacOs Sierra
    Can't work for the moment......

    Parallels desktop required and admin name and passw to begin the installation.....
    P. Desktop could not be starten, plse try again
    Problem ID 15380

    Altough is has been updated since yesterday.

    Plse let me know when update is available: dewielen@telenet.be
    Thx
     
  4. Raj@Parallels

    Raj@Parallels Guest

    Messages:
    467
  5. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    Unfortunately, that's not it. The only "0" user showing on my system is "Root" which is, according to that article, the way it's supposed to be. No other user, with and/or without the underscore at the beginning is showing "0".

    Any other things we can try? I really need to get this working. Any help appreciated!
     
  6. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Guys, could you please provide us with the Problem report id.
    Please create problem report right after the issue reproducing.
     
  7. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Also, guys, please try to execute this command: sudo chmod -R 755 ~/Documents/Parallels and check.
    Please let us know the results.
     
  8. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    I just sent it. ID: 144170086
     
  9. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    It asks for my password then it returns "No such file or directory"
     
  10. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    the first symbol has been changed by system, please execute the command from screenshot
     

    Attached Files:

  11. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Thank you for your prompt reply, also we're currently working on this issue and the issue's root cause.
     
  12. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    Same result....
     
    Martin9 likes this.
  13. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Thank you for your reply. We will check you report and provide you with the updates as soon as we get it.
     
  14. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    Thank you!
     
  15. Hound1

    Hound1 Bit Poster

    Messages:
    10
    Martin9 likes this.
  16. AnthonyM6

    AnthonyM6 Bit Poster

    Messages:
    7
    Is there any update to this?
     
  17. PaulChris@Parallels

    PaulChris@Parallels Product Expert Parallels Support

    Messages:
    3,141
    Hey, please check your private message and follow the steps suggested in the article.
     
  18. Martin9

    Martin9 Bit Poster

    Messages:
    23
    it asks for my password and then I get this message: "martin is not in the sudoers file. This incident will be reported."
     
  19. Martin9

    Martin9 Bit Poster

    Messages:
    23
    Problem Report ID 145617746 just sent. By the way, I tried to solve the problem with a new installation of PD12 but no success....
     
  20. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    8,694
    Thanks for your reply.
    Development team currently working on the resolution and we will let you know, once receive the results.
     

Share This Page