program doesn´t start after upgrade

Discussion in 'Parallels Desktop for Mac' started by uwew, Jun 9, 2007.

  1. uwew

    uwew

    Messages:
    5
    after upgrade and entering the activation key the program quitted.
    every time i try to start it quits before i can start the vm.

    is there anything i can do?

    uwe
     
    Last edited: Jun 9, 2007
  2. rbodman2@mac.com

    rbodman2@mac.com

    Messages:
    17
    More Starting failures on v 3.0

    iMac intel, 2.16 GHz, 3GB Ram
    MBPro intel, 2.16 GHZ, 3GB Ram

    Version 3. 4124 installed using both Win XP Pro and Vista Guests on both machines. The restart after installing tools failed in all scenarios. Now I have 4 ruined guests on two machines and no way to go back that I can determine.

    Something went horribly wrong in this Release Candidate. 4106 seemed to work ok, but I cannot get there.
     
  3. STim

    STim Super Moderator

    Messages:
    942
  4. uwew

    uwew

    Messages:
    5
    hello Tim,
    i just found a file named "parallels fault" that contains the following ;

    -------------------------------------------------------------------------------
    Parallels Desktop 3.0 for Mac OS X version 3.0 Build 4124.0 from 2007-06-07
    -------------------------------------------------------------------------------
    Received SIGBUS: Bus error
    Access to fault address: 0x0
    unknown signal sender: 2
    -------------------------------------------------------------------------------

    any idea what it means?

    uwe
     

Share This Page