RC1 and eCS?

Discussion in 'Parallels Desktop for Mac' started by dlundh, Jan 20, 2007.

  1. dlundh

    dlundh

    Messages:
    15
    I recently started having problems with Parallels Desktop crashing when launching Firefox in eComStation 1.2R.

    Is anyone running this successfully with RC1?

    I have opened a support ticket about this (on Jan. 11) but have received no reply. :confused:
     
  2. vilmoskörte

    vilmoskörte

    Messages:
    24
    It runs fine here. With 3120. The previous beta build crashed on me when the CD ROM was enabled. I also had some problems with previous builds: when leaving firefox or netsacpe parallels crashed.
     
  3. dlundh

    dlundh

    Messages:
    15
    Can you do me a favor and post the VM settings you use?

    Thanks!
     
  4. vilmoskörte

    vilmoskörte

    Messages:
    24
    You means the PVS file?
    Code:
    [System]
    Parallels VM Name = eComStation 1.2
    VM Id = {.................}
    VM Description = 
    Boot = c
    OS Type = 181
    Memory = 256
    Video Memory = 16
    Memory block size = 10
    Acceleration level = 2
    Enable write-back disk cache = 1
    VT-x support = 1
    Start auto = 0
    AutoShutdown = 0
    Start full screen = 0
    Start dashmode = 0
    Start full screen warning = 1
    PC Speaker enable = 1
    Multi frame = -1
    [Shared folders]
    Shared folders enabled = 1
    Global sharing enabled = 1
    Shared folders count = 0
    [Video]
    Video resolutions enabled = 1
    Video resolutions count = 0
    [Coherence]
    Show taskbar = 1
    Relocate taskbar = 0
    Exclude Dock = 1
    Multiple displays = 0
    [Floppy disks]
    Floppy 0 enabled = 1
    Floppy 0 = 1
    Floppy 0 image = /Library/Parallels/Tools/vmtools.fdd
    Floppy 0 connected = 0
    [IDE devices]
    Disk 0:0 enabled = 1
    Disk 0:0 = 1
    Disk 0:0 media = 0
    Disk 0:0 connected = 1
    Disk 0:0 image = ecs12.hdd
    Disk 0:0 cylinders = 12191
    Disk 0:0 heads = 16
    Disk 0:0 sectors = 63
    Disk 0:1 enabled = 1
    Disk 0:1 = 2
    Disk 0:1 media = 1
    Disk 0:1 connected = 0
    Disk 0:1 image = Default CD/DVD-ROM
    Disk 1:0 enabled = 1
    Disk 1:0 = 1
    Disk 1:0 media = 0
    Disk 1:0 connected = 1
    Disk 1:0 image = /Users/hms/Library/Parallels/Microsoft Windows 3.11/win311.hdd
    Disk 1:0 cylinders = 521
    Disk 1:0 heads = 16
    Disk 1:0 sectors = 63
    Disk 1:1 enabled = 0
    Disk 1:1 = 0
    [Serial ports]
    COM1 enabled = 0
    COM1 = 1
    COM1 connected = 1
    COM1 image = /Users/hms/Library/Parallels/ecs12/serial1.txt
    COM1 mode = 0
    COM2 enabled = 0
    COM2 = 0
    COM3 enabled = 0
    COM3 = 0
    COM4 enabled = 0
    COM4 = 0
    [Parallel ports]
    LPT1 enabled = 0
    LPT1 = 1
    LPT1 connected = 1
    LPT1 image = /Users/hms/Library/Parallels/ecs12/parallel1.txt
    LPT2 enabled = 0
    LPT2 = 0
    LPT3 enabled = 0
    LPT3 = 0
    [Sound]
    Sound enabled = 1
    Sound = 1
    Sound connected = 1
    Sound device = Default Audio
    Mixer device = Default Audio
    [Network]
    Network enabled = 1
    Network = 3
    Network connected = 1
    Adapter No = 0
    Adapter name = Default Adapter
    Adapter type = 4
    Port = 0x00000300
    IRQ = 3
    MAC address = 00c705c093a4
    Network2 enabled = 0
    Network2 = 0
    Network3 enabled = 0
    Network3 = 0
    Network4 enabled = 0
    Network4 = 0
    Network5 enabled = 0
    Network5 = 0
    [Usb]
    USB enabled = 1
    USB = 1
    USB autoconnect = 0
    
     
  5. dlundh

    dlundh

    Messages:
    15
    Thanks!

    I upped available RAM and dropped CD-ROM and now it works fine.
     

Share This Page