Record Screen - No sound heard during recording

Discussion in 'Parallels Toolbox for Mac' started by AndyB26, Mar 21, 2024.

  1. AndyB26

    AndyB26 Bit poster

    Messages:
    2
    Hi
    Parallels Toolbox Version 6.6.2 (5023). Macbook Pro M3. OS = Sonoma 14.4
    I am trying to record screen with audio. I have the settings to record from computer. When recording the captured file does have the audio correctly. However, I am unable to hear the sound during the screen record. I have gone into the sound settings selected parallels loopback. The volume / mute controls are greyed out so unable to change. This option is only visible during recording so unable to adjust before it is being used.
    Please advise
    Best regards
    Andy
     
  2. Adeboye Adeotan

    Adeboye Adeotan Staff Member

    Messages:
    338
    Hi Andy,

    Kindly be informed that our Development Team are currently looking into this issue.
    As soon as we have an update, we will provide one
     
  3. BrunoO

    BrunoO Bit poster

    Messages:
    2
    Hello guys,
    Any update on this? I got the same here... No sound heard during recording.
    Cheers,
    Bruno
     
  4. Adeboye Adeotan

    Adeboye Adeotan Staff Member

    Messages:
    338
    Hi Bruno,

    Our Development team is still working on this.
    As soon as we have an update, we will provide one
     
  5. A.J.v

    A.J.v Bit poster

    Messages:
    2
    Still no update? I have the same problem
     
  6. A.J.v

    A.J.v Bit poster

    Messages:
    2
    I have the feeling the problem starting after I updated my Mac to Sonoma 14.4.1
     
  7. BrunoO

    BrunoO Bit poster

    Messages:
    2
    Same here
     

Share This Page