Windows Blue Screen on Startup

Discussion in 'Windows Guest OS Discussion' started by smisra1968, Jun 18, 2007.

  1. smisra1968

    smisra1968

    Messages:
    2
    Can someone please help me? Every time I start my Bootcamp partition in Parallels (Build 4128) it gives me a blue screen. I tried starting in Safe Mode and it blue screens as it's trying to load agp440.sys.

    In the previous build of Parallels it would bluescreen on mup.sys. I've tried everything I can think of short of re-installing XP. I really don't want to reinstall as it would take at least 2 days to reload all the windows apps. It does boot fine via Bootcamp.

    Thanks,
    Sachin
     
  2. cdf1392

    cdf1392

    Messages:
    1
    same problem here

    I've been having the same problem on one of the new model 15" MacBook Pros using Bootcamp 3.0.

    Actually the first time I started up the VM it booted just fine, but then it crashed while installing the Parallels tools. After that happened I had to repair my boot camp installation of Win XP. Now I can boot into Windows through bootcamp just fine, but whenever I start up Parallels I just get a blue screen from windows whenever it tries to load. The same thing happens to Parallels whether I try booting into safe mode or not. It has to be something happening in Parallels because I don't have any trouble booting into the bootcamp partition all by itself.

    I'm running a new model 2.4GHRZ Macbook Pro with OSX 10.4.10 and bootcamp 3.0. I'm trying to start up Windows XP with all the unavailable system updates already loaded.
     
  3. technonut2000

    technonut2000

    Messages:
    16
    AP440.sys problem in Parallels 4.0

    I am having the same problem in P4.0. It bombs out on the AGP440.sys. Did you ever get resolution to the problem in the previous versions of Parallels?

    I am running a MacBookPro 17" 2.33 Core 2 Duo with XP Pro. Please let me know, thanks!
     
  4. Andrew@Parallels

    Andrew@Parallels Parallels Team

    Messages:
    633

Share This Page