Error Code [1a/00000004] 2x Connection could not be found

Discussion in 'Parallels Client for Android' started by tunescoot, Feb 5, 2011.

  1. tunescoot

    tunescoot Guest

    Hi

    i have the same Problem with my Android client V9 1043 Beta
    i can connect to the TS and i see the applications, but no chance to launch the applications.

    Error Code [1a/00000004] The specified remote 2x Connection could not be found. Verify that you have typed the correct computer name or IP address, and then try to connect again.

    Logfile:

    User xx@xx, Client 192.168.1.102, Address 192.168.1.1 wants to open "#1" Application, Server localhost:3389 is available

    Resource LB User 'pl' Server 'localhost' Session state: 0 - New Session

    Logon user 'xx@xx' successfully. (Connected from Client IP - 192.168.1.1 Gateway IP - 192.168.1.201)

    User (xx@xx) connected from client (192.168.1.102), machine (192.168.1.102) using OS: Android - Desire HD (2.2.1), Client version: 9.0 (build 1043).

    ** xx@xx instead of real user data

    What i am doing wrong?
     
  2. zippo

    zippo

    Messages:
    491
    what connection mode are you using?
     
  3. dmeguy

    dmeguy Guest

    @zippo

    I have the exact same issue. I have tried Gateway mode and Gateway SSL. I have also tried direct mode over WIFI.
     
  4. dmeguy

    dmeguy Guest

    New update today took care of my issues.
     
  5. heeceMymn

    heeceMymn Guest

    You probably very clever? or cunning?
     
  6. needhamm

    needhamm Guest

    Just upgraded last night to the new version of 2x to enabled Android usage. Tried connecting with the new Motorola Xoom and I'm getting this error code after trying to launch applications. Tried Gateway and Gateway SSL mode to connect with same results. I had another user install 2x on their Android phone and they were able to connect without any issues. Is there an android OS that isn't supported or possibly a version of the OS that is having issues with 2x?
     
  7. zippo

    zippo

    Messages:
    491
    Please enable log on the server console. Clear any previous logs and try again, port the logs on here or contact support for help.

    Check also if you can deploy any applications using a windows client.

    The most probably problem is some sort of firewall
     
  8. needhamm

    needhamm Guest

    @zippo Thank you for the quick reply. Windows clients are connecting without any issues inside the network and outside the firewall. I just updated the message above, to indicate that I had another Android user that was able to connect through their phone. I just ran a factory reset on the Xoom and will let the end user set it up this morning. When he is done making his personal changes, I will try again and post log info if it is still unable to connect.
     
  9. needhamm

    needhamm Guest

    [I 06/0000000E] Thu Apr 07 08:38:28 2011 - User (user@domain) connected from client (192.168.1.71:3884), machine (android_1190dc03200cxxxc)(00-00-00-00-00-00) using OS: Android - Xoom (3.0.1), Client version: 9.0 (build 1051).

    [I 06/0000000E] Thu Apr 07 08:38:28 2011 - Logon user 'user@domain' successfully. (Connected from Client IP - 99.71.172.255 Gateway IP - 10.10.10.xxx)

    [D 03/00000001] Thu Apr 07 08:38:29 2011 - Desktop #1: Desktop is available for user user@domain logged from client android_1190dc03200cxxc ip 192.168.1.71
    .....
    [I 05/0000008B] Thu Apr 07 08:38:35 2011 - Sending performance counters

    [I 0E/00000000] Thu Apr 07 08:38:38 2011 - Session login for user: user@domain, from IP: 192.168.1.71:3884 was successful.

    [I 06/00000034] Thu Apr 07 08:38:38 2011 - Resource LB User 'user' Server '2X' Session state: 6 - Reconnected to an Active Session (Username Match)

    [I 06/0000000A] Thu Apr 07 08:38:38 2011 - User uer@domain, Client android_1190dc03200cxxxc, Address 99.71.172.255:3884 wants to open "#2" Application, Server 2X:3389 is available

    I've tried with different logins that weren't "reconnecting" to a previous session and they all show up in the log the same way.
     
  10. needhamm

    needhamm Guest

    Application update this morning fixed the problem. Working like a champ now.
     
  11. jurgencachia

    jurgencachia Guest

    Re: Error Code [1a/00000004] 2x Connection could not be foun

    Thanks for Informing us.
     

Share This Page