I need help fast!

Discussion in 'Parallels Desktop for Mac' started by bassikbrian, May 9, 2007.

  1. bassikbrian

    bassikbrian

    Messages:
    3
    I'm trying to install Windows XP Professional on a Mac Book Pro. I've done this before and never had any problems. But this time, after my XP disc has copied over the setup files, I get a blue screen error and the VM stops before I can look at what it is. When I restart the VM, it hangs when it tries to boot from the virtual HD. What's going on and how can I fix this? The customer wants this finished today!
     
  2. Ezrem

    Ezrem

    Messages:
    2
    I would guess that it's probably not your Parallels install or VM's fault.

    This most often happens to me with a badly burned WinXP with SP2 slipstreamed in.

    It might be that you're using an install disc without XP SP2 integrated, though I haven't tried that to see what the result is (as integrated SP2 is listed as a requirement).
     
  3. bassikbrian

    bassikbrian

    Messages:
    3
    It's an OEM disk with SP2. I'm really stumped on this one because I've installed Parallels 2 other times with no issues at all.
     
  4. bassikbrian

    bassikbrian

    Messages:
    3
    I guess it was a bad disk. I used a different one and it worked just fine!
     
  5. Tyland1200

    Tyland1200 Parallels Team

    Messages:
    33
    This is ccommon of a bad system disk, it is not a Parallels thig, infact you copy of Windows is bad. make sure your disk is not an OEM disk and it is a full install disk.
    please make sure you remove all traces of any and all failed attempts before you try to reload it again.

    Tyland1200
     

Share This Page