No Sound in Beta 2

Discussion in 'Parallels Desktop for Mac' started by bdkennedy, Apr 10, 2006.

  1. bdkennedy

    bdkennedy

    Messages:
    2
    I understand that sound was added in Beta 2, but it's not working. I installed Parallels Tools and it installed the audio driver in Windows 2000, but when I look at the Device Manager, Windows shows that the Intel 82801BA/BAM AC'97 Audio Controller -2445 is not working correctly. It has an exclamation point next to it.
     
  2. wesley

    wesley

    Messages:
    396
    Doesn't work for me either, regardless of using the image made from beta 1 or doing fresh install. I guess it hasn't been fixed in beta2.
     
  3. Ynot

    Ynot Kilo Poster

    Messages:
    387
    As far as i remember, sound emulation was not added to Beta2. Still waiting for new version with sound.
     
  4. hpoliset

    hpoliset

    Messages:
    2
    same problem here. Too bad, everything else works fine. This is a winner if they can get it to work.
     
  5. Andrew @ Parallels

    Andrew @ Parallels Parallels Developers

    Messages:
    1,507
    Sound support will be added prior to official release.
     
  6. wesley

    wesley

    Messages:
    396
    Sound support would easily gauge if I can use PW to do multimedia stuff, including watching video that isn't natively supported by OS X, play old-style games made only for Windows, etc. I eagerly anticipate the day when it'll be added.
     
  7. Ahmedbm

    Ahmedbm

    Messages:
    9
    sound worked perfectly in beta 1...stopped working as of beta 2 for me :(
     
  8. Ynot

    Ynot Kilo Poster

    Messages:
    387
    How you enable it ? Sound was disabled into configuration editor.
     
  9. Ahmedbm

    Ahmedbm

    Messages:
    9
    i didn't even touch the configs's...it just worked :)
    In beta2 i saw the option for 'pc speaker enabled' but it is enabled.
     

Share This Page