Parallels Desktop 9 crashes on Yosemite DP 6

Discussion in 'General Questions' started by JulioC, Aug 18, 2014.

  1. Handycam

    Handycam Bit Poster

    Messages:
    4
    This shows up in Console:

    Screen Shot 2014-08-18 at 4.24.31 PM.png
     
  2. paolohu1

    paolohu1 Bit Poster

    Messages:
    4
    right on - worked for me as well!
     
  3. sh0knah

    sh0knah Bit Poster

    Messages:
    7
    Guess I got a little too complacent with the last few updates going so smoothly.

    Brick here, as well. :(
     
  4. Jan Paul

    Jan Paul

    Messages:
    1
    Didn't work for me...

    $ sudo /Applications/Parallels\ Desktop.app/Contents/MacOS/Parallels\ Service.app/Contents/MacOS/prl_disp_service -e
    WARNING: QApplication was not created in the main() thread.
    QFileSystemWatcher::addPath: path is empty

    Starting Parallels when the prl_disp_service is running results in the same error message.
     
  5. rbem84

    rbem84 Bit Poster

    Messages:
    4
    Exact same problem as Jan Paul is having.
     
  6. yroca23

    yroca23

    Messages:
    2
    Also didn't work for me - received same 2 lines as Jan Paul above.
     
  7. Justin Ledoux

    Justin Ledoux Bit Poster

    Messages:
    3
    same here :(
     
  8. JohnRav

    JohnRav Bit Poster

    Messages:
    13
    Same here. Exact message and it still fails to launch

    Same here. Exact message and it still fails to launch

     
  9. Guru

    Guru Bit Poster

    Messages:
    10
    Same here. PD9 refuses to launch !
     
  10. OguzTheSailor

    OguzTheSailor

    Messages:
    3
    Yosemite Developer Preview 6 and Paralles 9.0.24237.1028877

    I have on my test machine Yosemite DP 5 and Parallels 9.0.24237 was working fine until I updated to DP 6 a few hours ago. Since then Parallels is crashing on initial run. The message is:
    Unable to start Parallels services. ... Problem ID:15381... CHeck this solution directs a REMOVED PAGE. Any ideas?

    Oguz Algan
     
  11. hgerry

    hgerry Bit Poster

    Messages:
    15
    Yep; looks like 3 duplicate threads all started at about the same time. We all got complacent! :)
     
  12. CoreySchooler

    CoreySchooler

    Messages:
    2
  13. MoofMac25

    MoofMac25 Bit Poster

    Messages:
    7
    Ditto here... Hopefully it's an E-Z fix.

    Cheers,
    ~M
     
  14. TheBeerTrip

    TheBeerTrip Bit Poster

    Messages:
    1
    Worked for me! Thanks!
     
  15. Caesium

    Caesium Bit Poster

    Messages:
    16
    Worked here, thanks. I was worried for a minute :D
     
  16. sh0knah

    sh0knah Bit Poster

    Messages:
    7
    I got the same messages as Jan Paul, but when I started Parallels, it launched and runs just fine.

    EDIT: I'm now getting

    ERROR: invalid signature for com.parallels.filesystems.prlufs, will not load

    over and over in the console. That makes me extremely nervous, as I don't know what state the filesystem will be in.
     
    Last edited: Aug 18, 2014
  17. RandallS

    RandallS Bit Poster

    Messages:
    8
    Sadly, fails for me as well.
     
  18. RanjitS

    RanjitS

    Messages:
    1
    Same issue. Please Parallels fix this ASAP :)
     
  19. NMENDES

    NMENDES Bit Poster

    Messages:
    8
    It works but only if i run the command on terminal before i open parallels... Must do it always this way?
     
  20. ClintL

    ClintL Bit Poster

    Messages:
    4
    Unfortunately that didn't work for me.

    Anyone from Parallels listening? Any thoughts for an immediate (even if "temporary") solution?
     

Share This Page