Parallels stopped working after updating to 3094

Discussion in 'Parallels Desktop for Mac' started by Gahlok, Dec 21, 2006.

  1. Gahlok

    Gahlok

    Messages:
    15
    For some reason after I updated it Windows (or was it Parallels, don't remember) said that I had to update Parallels Tools, I tried it, it got stuck (froze), then I restarted the Windows and now, even tho it makes sounds (the VM), all the screen is black.
     
  2. CountZero

    CountZero

    Messages:
    43
    I got similar problem. You'll need to boot into Window using Safe Mode (press F8 key when the VM is booting). Then once Windows is booted up in Safe Mode, install Parallels Tools again. When it reboots, my VM starts up just fine.
     
  3. Gahlok

    Gahlok

    Messages:
    15
    The thing now is that I read in another post that it should the tools should be un-installed?

    http://forums.parallels.com/thread6768.html

    I'll try booting like you suggested to see if it works, tho.
     
  4. Gahlok

    Gahlok

    Messages:
    15
    Ok, it seems it worked out, I can now see the screen and all that stuff, thanks ^_^
     
  5. judisohn

    judisohn

    Messages:
    17
    Thank you!!!!!!! This bit me too and I'm so relieved everything is back to normal.
     
  6. Robster

    Robster Kilo Poster

    Messages:
    215
    Hmmm

    MANY THANKS form me also.

    HOwever I have a question.

    When I booted into safe mode Windows wanted to install some new drivers.

    I ignored this and instead installed the new Parallels drivers and rebooted.

    I EXPECTED Windows to find new hardware on the reboot but it found nathing, nada, not a sausage.

    It just started up as if I had not changed anything???

    Does this sound right?

    Robin
     

Share This Page