Source computer requires authentication

Discussion in 'Parallels Transporter' started by JerryA, Nov 26, 2009.

  1. webo

    webo

    Messages:
    2
    I have done all this

    I have already done all that you suggested with no effect. I had already installed Windows XP Pro on my MacBook prior to installing Parallels. Would this have caused a problem, as I am not attempting to migrate the total contents and OS of my local PC? All I want to do is migrate applications and files from my local PC to my macBook.
     
  2. Stuw

    Stuw Parallels Developers

    Messages:
    296
    Do you want to migrate applications and files from Windows XP (installed on PC) to Windows XP (installed on MacBook)? Parallels Transporter is able to migrate physical computer to Parallels Virtual Machine. It couldn't migrate programs without OS. To migrate programs and files between installed Windows OSes you need something like PCmover.

    p.s. please attach a log file from Parallels Transporter side for investigation.
     
  3. RichardRosenberger

    RichardRosenberger

    Messages:
    1
    Same here, i want to migrate a windows 7 box to my Mac, but cannot get past the password. I do use the correct credentials. I do not have a log file. (Although, i cannot find it...)
     
  4. Stuw

    Stuw Parallels Developers

    Messages:
    296
    Please create a problem report (Help->Report a problem) and tell me it's number.
     
  5. Phet

    Phet

    Messages:
    1
    Try this:

    1. On the machine you are trying to migrate, login locally as Administrator (or any user that's in Administrators group)
    2. On the transporter agent on the server, when it prompt for userid/password, use the same one as #1
     
  6. Stuw

    Stuw Parallels Developers

    Messages:
    296
  7. jpw94

    jpw94

    Messages:
    1
    Clearly there is a problem with transporter. For so many folks reporting authentication problems it means something is broken with that process. Is there anything that Parallels can do to fix this considering this is an ESSENTIAL function for most to be able to migrate?
     
  8. JurgenJ

    JurgenJ

    Messages:
    1
    Solution to login problems

    I got this login problem too, when connecting from my macbook to my dell (windows 7)

    I added the domain to my login name I could login on the local account and on the domain account (separate of course)


    I used: DOMAIN\username

    Hope it helps somebody
     
  9. MikeSmith

    MikeSmith

    Messages:
    2
    Read all the posts; Having the same problem

    *My user is not a local machine user but a domain user, and I also tried: <DOMAIN NAME>\msmith
    *I've tried creating a new user with admin privs
    *I've tried user: Administrator

    ============ Part parallels.log ==============
    05-24 18:44:50.109 I /AgentCore:5220:7ec/ Detected Windows version 5.1 (2600) SP 3.0 prodtype 1
    05-24 18:44:57.796 F /CAuth:5220:7ec/ LogonUser(): an error was occurred 1789
    05-24 18:44:57.796 F /AgentCore:5220:7ec/ Error : Authentication for domain '' user 'msmith' (passwd : <non-empty>) failed, error 1789.

    ============ Full parallels.log ==============
    05-24 18:42:48.328 I /P2VAgent:5220:1130/ Parallels Transporter Agent build 6.0.11994.637263
    05-24 18:42:48.328 F /cmn_utils:5220:1130/ ParallelsDirs::Init( ) was called. Current app mode = 1 ( DESKTOP_MAC ) build version: 6.0.11994.637263 Thu, 17 Feb 2011 04:59:10
    05-24 18:42:48.328 F /ComputerData:5220:1130/ Current process session id 0.
    05-24 18:42:48.343 F /ComputerData:5220:1130/ Simple auth by pid - done.
    05-24 18:42:48.343 F /ComputerData:5220:1130/ Same current user, no impersonation required.
    05-24 18:42:48.343 I /P2VAgent:5220:1130/ main: current user is 'msmith'
    05-24 18:42:48.359 I /Application:5220:1130/ Application help path is 'C:\Program Files\Parallels\Parallels Transporter Agent\Help\'
    05-24 18:42:48.359 F /WinFirewall:5220:1130/ Authorized application C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/ParallelsTransporterAgent.exe is disabled in the firewall.
    05-24 18:42:48.359 F /WinFirewall:5220:1130/ Authorized application C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/ParallelsTransporterAgent.exe is now enabled in the firewall.
    05-24 18:42:48.375 F /WinFirewall:5220:1130/ Authorized application C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/ParallelsTransporterAgent.exe is disabled in the firewall.
    05-24 18:42:48.375 F /WinFirewall:5220:1130/ Authorized application C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/ParallelsTransporterAgent.exe is now enabled in the firewall.
    05-24 18:42:48.375 F /WinFirewall:5220:1130/ Authorized application C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/ParallelsTransporterAgent.exe is disabled in the firewall.
    05-24 18:42:48.375 F /WinFirewall:5220:1130/ Authorized application C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/ParallelsTransporterAgent.exe is now enabled in the firewall.
    05-24 18:42:48.375 F /cmn_utils:5220:1130/ ParallelsDirs::Init( ) was called. Current app mode = 1 ( DESKTOP_MAC ) build version: 6.0.11994.637263 Thu, 17 Feb 2011 04:59:10
    05-24 18:42:48.375 I /MsPackWrap:5220:1130/ Trying to load MsPack library, path 'C:/Program Files/Parallels/Parallels Transporter Agent/mspack_prl.dll'
    05-24 18:42:48.390 F /ComputerData:5220:1130/ Current process session id 0.
    05-24 18:42:48.406 F /ComputerData:5220:1130/ Simple auth by pid - done.
    05-24 18:42:48.406 F /ComputerData:5220:1130/ Same current user, no impersonation required.
    05-24 18:42:48.421 I /ComputerData:5220:1130/ TR00005.03: 0
    05-24 18:42:48.421 F /AgentCore:5220:1130/ Initializing DA_API.
    05-24 18:42:48.421 F /AgentCore:5220:1130/ DA_API was initialized successfully.
    05-24 18:42:48.421 I /P2VAgent:5220:1130/ Host adapter 0 name='Dell Wireless 1390 WLAN Mini-Card - Teefer2 Miniport', address='0.0.0.0'
    05-24 18:42:48.421 I /P2VAgent:5220:1130/ Host adapter 1 name='Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit Controller - Teefer2 Miniport', address='192.168.1.3'
    05-24 18:42:48.421 I /P2VAgent:5220:1130/ Host adapter 2 name='VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter - Teefer2 Miniport', address='192.168.56.1'
    05-24 18:42:48.421 I /P2VAgent:5220:1130/ Available agent IP address to connect 192.168.1.3
    05-24 18:42:48.421 I /AgentCore:5220:1130/ Created Server object to listen IP = Port = 1622
    05-24 18:42:48.437 I /ptioch:5220:1e4/ Network server obj state changed to 1
    05-24 18:42:48.437 I /P2VAgent:5220:1130/ Usb cable check is started
    05-24 18:42:48.437 F /P2VAgent:5220:9f0/ Started Hardware Monitor thread
    05-24 18:42:48.453 F /AgentCore:5220:1130/ Server side : Listen started, IOChannel mode 0, res 0x8000000
    05-24 18:42:48.500 I /P2VAgent:5220:1130/ Agent computer notification 50, 0x8000000
    05-24 18:44:49.968 I /ptioch:5220:838/ Received network client '{83218ec0-7cbb-4b4a-9e58-fc2925a22e44}' connection event
    05-24 18:44:49.968 I /ptioch:5220:838/ Client connected
    05-24 18:44:49.968 F /AgentCore:5220:838/ Server side : Client connected, IOChannel mode 0
    05-24 18:44:49.968 I /P2VAgent:5220:1130/ Agent computer notification 54, 0x8000000
    05-24 18:44:50.046 I /ComputerData:5220:7ec/ TR00052.03: 54
    05-24 18:44:50.062 I /ComputerData:5220:7ec/ TR00052.05: 54
    05-24 18:44:50.109 I /AgentCore:5220:7ec/ Detected Windows version 5.1 (2600) SP 3.0 prodtype 1
    05-24 18:44:57.796 F /CAuth:5220:7ec/ LogonUser(): an error was occurred 1789
    05-24 18:44:57.796 F /AgentCore:5220:7ec/ Error : Authentication for domain '' user 'msmith' (passwd : <non-empty>) failed, error 1789.
    05-24 18:44:57.796 F /AgentCore:5220:7ec/ Current user credentials check res : 0x8B1A002
    05-24 18:44:57.796 F /AgentCore:5220:7ec/ Handshake info validation finished with res : 0x8B1A002
    05-24 18:44:57.796 I /P2VAgent:5220:1130/ Agent computer notification 21, 0x8b1a002
    05-24 18:44:57.843 I /AgentCore:5220:1130/ AG00005.08: ; ; 145858562
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00052.03: 15
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00052.05: 15
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00052.11
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00052.15
    05-24 18:45:37.187 F /ComputerData:5220:858/ ABORT: computer type 5
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00020.11: 7; 1
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00020.20: 7
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00005.03: 0
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00020.12
    05-24 18:45:37.187 F /ComputerData:5220:858/ TR00020.21
    05-24 18:45:37.187 I /ComputerData:5220:858/ TR00005.03: 1
    05-24 18:45:37.187 F /ComputerData:5220:858/ TR00020.13: 0
    05-24 18:45:37.187 I /ptioch:5220:1e4/ Network server obj state changed to 0
    05-24 18:45:37.203 I /ptioch:5220:838/ Received network client '{83218ec0-7cbb-4b4a-9e58-fc2925a22e44}' disconnection event
    05-24 18:45:37.203 I /ptioch:5220:838/ Client disconnected {83218ec0-7cbb-4b4a-9e58-fc2925a22e44}
    05-24 18:45:37.203 I /AgentCore:5220:1130/ AG00005.09: 0
    05-24 18:45:37.203 I /AgentCore:5220:1130/ AG00005.10: 0
    05-24 18:45:37.203 I /ComputerData:5220:1130/ TR00005.03: 0
    05-24 18:45:37.203 F /AgentCore:5220:1130/ Server side : Listen stopped, IOChannel mode 0
    05-24 18:45:37.203 I /AgentCore:5220:1130/ AG00004.11:
    05-24 18:45:37.203 I /ComputerData:5220:1130/ TR00005.03: 0
    05-24 18:45:37.203 F /AgentCore:5220:1130/ Server side : Client disconnected, IOChannel mode 0
    05-24 18:45:37.203 I /ptioch:5220:1130/ Resetting channel ...
    05-24 18:45:37.203 I /ptioch:5220:1130/ Clearing channel interface for services
    05-24 18:45:37.203 I /AgentCore:5220:1130/ AG00004.11:
    05-24 18:45:37.203 I /AgentCore:5220:1130/ AG00004.11:
    05-24 18:45:37.203 I /ptioch:5220:1744/ XmlCmd service : shutdown requested, exiting ...
    05-24 18:45:37.218 I /ptioch:5220:17b0/ Rmdi service : shutdown requested, exiting ...
    05-24 18:45:37.218 F /AgentCore:5220:1130/ DA_API was deinitialized.
    05-24 18:45:37.218 I /nbdsrv:5220:1130/ Nbd server: stop with 0 images
    05-24 18:45:37.218 I /nbdsrv:5220:1130/ Nbd server: wait 0 images
    05-24 18:45:37.218 I /nbdsrv:5220:1130/ Nbd server: all images were stopped
    05-24 18:45:37.218 I /nbdsrv:5220:1130/ Nbd server: wait 0 images
    05-24 18:45:37.218 I /nbdsrv:5220:1130/ Nbd server: all images were stopped
    05-24 18:45:37.218 I /ComputerData:5220:1130/ TR00009.02
    05-24 18:45:37.218 I /ComputerData:5220:1130/ TR00005.03: 0
     

    Attached Files:

  10. Stuw

    Stuw Parallels Developers

    Messages:
    296
  11. pbaperez

    pbaperez

    Messages:
    1
    I may not have seen the solution up there, but i made a new user named "admin" with admin rights. Then logged in using this format: WORKGROUP\admin then the password. (WORKGROUP is the name of your local network for that machine. Named MSHOME by default on some machines.)
     
  12. SOLDIER_V

    SOLDIER_V

    Messages:
    2
    Found answers

    Hello to anyone that is having this authentication problem. Well after a day of searching around window 7 I found why my machine was having this issue. Even though I change my user name and password many times as administrator for some reason it would not work. So I look under system properties Click on the Advanced tab Then click on the user profiles. I notice that there were two user profiles on my laptop and even though I log onto the computer as admin. The computer had named it something different. So I just I type that name with my admin password and it worked.


    Let RECAP. On the window 7 OS. Control panel > All Controls Panel > SYSTEM > SCROLL DOWN TILL YOU SEE CHANGE SETTINGS (UNDER COMPUTER NAME, DOMAIN, AND WORKGROUP SETTINGS) ON THE RIGHT SIDE OF SCREEN > ADVANCE TAB > SETTINGS (UNDER USER PROFILES) ONE OF THESE USER LISTED IS YOUR ADMIN ACCOUNT. JUST START AT THE TOP TEST THEM OUT TIL YOU GET THE RIGHT ONE. MOST LIKELY YOU WILL FIGURE IT OUT AS SOON AS YOU SEE IT. MINE WAS THE ONE I ORIGINAL SET THE COMPUTER UP WITH WHEN I GOT IT.


    HOPE THIS HELPS
     
  13. SOLDIER_V

    SOLDIER_V

    Messages:
    2
    >Control Panel > SYSTEM > Change Setting > Advance TAB > Settings (Under USER Profiles). Locate what windows is naming your admin account.
     
  14. beetee

    beetee

    Messages:
    3
    Got mine to work

    After much a-do, I got mine to work. I kept keying the correct name and password but it would not accept it. I change my name and password many times on the pc to still have it not work. I found in the user profile under system properties a name..... computername/name. This name is nothing like what I was setting up as a user. I on a whim keyed this name and the password I had assigned to my user account and things started working.

    Of course this was after 45 minutes of trying. There has to be a better way. First for Parallels to handle this in a simple way and second for Windoze to stop doing stuff that makes no sense. Of course that will never happen.

    -bt
     
  15. ChrissP

    ChrissP

    Messages:
    2
    oh wow, this thread helped me a lot, thanks everybody.



    ---
    atrie krediti
     
  16. ritechr

    ritechr

    Messages:
    2
    i also have similar prolem. thanks for all
     
  17. Lee Woo

    Lee Woo Bit Poster

    Messages:
    6
    Can you enter the wrong password or blank password, please try again
     

Share This Page