Crucial v5 feature missing in v6? (Show in System Preferences)

Discussion in 'Installation and Configuration' started by BallO, Oct 15, 2010.

  1. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,673
    It seems to be weird behavior... I'll try to contact the proper person and ask what's going on
     
    Last edited: Oct 31, 2010
  2. jchapman9

    jchapman9 Bit Poster

    Messages:
    21
    I've raised a ticket about this. Having cloned my system disk prior to upgrading PD5 to PD6, I find it deleted PD5 from the clone copy, making recovery to previous state impossible.
     
  3. joevt

    joevt Kilo Poster

    Messages:
    1,202
    Not impossible, just boot the clone and reinstall Parallels Desktop 5 to the clone.
    http://kb.parallels.com/en/5802
     
  4. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,673
    I've talked with mate from team responsible for installer.. it is turned out, that this behavior was refactored recently. It is really so - the PD-installer while uninstall/upgrade searched parallels-files on all mounted disks and removed them. It was done because some users move ParallelsDesktop.app from /Application to say Desktop. And we had complains to support about this.. so, in attempt to fix this it was made so.

    In the future updates the behavior should change: uninstall/upgrade will search Parallels-programs only in the home-directory of the current user (or, may be, in the /Users - I don't remember this detail. But not in any other dir outside of /Users).
     
  5. Perry Cadman

    Perry Cadman Bit Poster

    Messages:
    10
    Is there a KB-Article for the prl_shownet.sh? It seems to allow only one vnic to show up.
     
  6. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,673
    There could be a typo in the prl_shownet.sh. Thank you for the report, will recheck and post fixed version on Monday

    the article is under QA now (need to check before publishing)..

    PS: basically, the script just intended to do the actions in my post #3 http://forum.parallels.com/showpost.php?p=425554&postcount=3 , if you strongly need it before monday
     
  7. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,673
    btw, try to run the prl_shownet.sh twice. This should help.
     
  8. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,673

Share This Page