OS 10.12 Sierra beta not working with Parallels Access?

Discussion in 'Installation and Configuration' started by steves9, Jun 13, 2016.

  1. FrankM6

    FrankM6 Bit Poster

    Messages:
    9
    Great news!
    After reinstalling the app Parallels Access connects again to the server, even though I am running macOS 10.12 Sierra beta 3 ;)

    Bildschirmfoto 2016-07-19 um 22.01.17.png
     
  2. Ajith@Parallels

    Ajith@Parallels Parallels Support

    Messages:
    2,562
    Hello FrankM6,

    A latest version of Parallels Access 3.1.3 is released. Please refer this article.

    Thanks,
    Ajith M.
     
  3. melvin1

    melvin1 Bit Poster

    Messages:
    3
    totally amazing. thanks!
     
  4. Ajith@Parallels

    Ajith@Parallels Parallels Support

    Messages:
    2,562
    Hello melvin1 ,

    Glad! to hear that. Feel free to reach out anytime.

    Thanks,
    Ajith M.
     
  5. BertieM

    BertieM Bit Poster

    Messages:
    2
    Seems like the agent starts fine now. The Mac no longer complains, but I cannot see the desktop or any application window on any of my iOS devices. Just a black screen with the connection cog once I choose an application/window on the remote Mac.
     
  6. Lone Wolf

    Lone Wolf Bit Poster

    Messages:
    13
    I have the same problem. Their support seems to be unaware of the issue.
     
  7. BertieM

    BertieM Bit Poster

    Messages:
    2
    I've given up with Parallels Access. Switched to Remotix instead, which has worked a treat even throughout the Sierra betas.
     
  8. GloriaS

    GloriaS Bit Poster

    Messages:
    1
    Last edited: Dec 29, 2016
    Maria@Parallels likes this.
  9. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    6,929
    Thank you!
     
  10. ZIMZ

    ZIMZ Bit Poster

    Messages:
    71
    Mine fails to connect. Suggests reinstalling which hasn't solved the problem.
     
  11. ZIMZ

    ZIMZ Bit Poster

    Messages:
    71
    I'm with him on that one! I'd love to be a part of a beta for Parallels Access! I used it daily up until the macOS beta invite showed up in my work inbox. I've been getting the same re-install prompt and it crashed the machine trying to quit Parallels Access the first time.
     
  12. RobertJ13

    RobertJ13 Bit Poster

    Messages:
    1
    To me it is working perfectly. Firstly I faced the problem but when I reboot my device it starts working just like before
     
    Last edited by a moderator: May 6, 2020
  13. JoeM20

    JoeM20

    Messages:
    1
    Mine has crashed! :mad:
     
  14. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    6,929
    Hi, please provide us with the detailed issue description.
     
  15. pourpcx

    pourpcx Bit Poster

    Messages:
    3
    I have tried multiple times but it's getting crashed all the times with high sierra
     
    Last edited by a moderator: Sep 13, 2020
  16. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    6,929
    Hello, could you please provide us with the detailed issue description? What is your Parallels Access version? When does the Parallels Access crash?
     
  17. danyl2

    danyl2

    Messages:
    1
    A Parallels Desktop virtual machine (VM) is an ideal environment for using a beta release of an operating system. By its very nature, a beta OS will contain bugs, unfinished features, and other 'gotchas' that might play havoc with your documents or your work. A VM isolates those issues in a sandbox-like environment so that any such issue will not damage anything. I have been using VMs like this for years, and I have written up bugs in beta OSes released both for Apple and for Microsoft so that the final OS release will be free of these issues.
     
    Last edited by a moderator: Nov 8, 2020
    Maria@Parallels likes this.

Share This Page