sound record stops when i record screen video

Discussion in 'Parallels Toolbox for Mac' started by murata, Dec 1, 2017.

Tags:
  1. murata

    murata Bit Poster

    Messages:
    3
    Hi,
    I was recording video area before, and it was perfect.
    But now. When i try this it records video but no audio.
    i changed nothing. when i check preferences, audio source is system audio.
    What i realize is that maybe that's happened after i updated Paralels
    Anyone can help me on that matter please?
     
  2. gcg

    gcg Bit Poster

    Messages:
    9
    Have you tried recording window instead of area?
     
  3. sergk

    sergk Parallels Developers

    Messages:
    97
    Hi murata,
    We need some additional info about your problem.
    1) Send technical data (Open Toolbox Window --> 'gear' icon' --> Help -> Send Technical Data ) and post its ID here
    2) Try to change 'System Audio' to 'Same as System' or 'Built-in microphone'. Will sound be recorded in such case?
     
    Last edited: Dec 13, 2017 at 11:50 PM
  4. murata

    murata Bit Poster

    Messages:
    3
    Hi
    yep, tried both today too, not working.
     
  5. murata

    murata Bit Poster

    Messages:
    3
    And yes i send technical data . id is 230880069
    if i try Built-in microphone, sound records. system audio is not working.
     
  6. sergk

    sergk Parallels Developers

    Messages:
    97
    thanks,
    we'll investigate your issue and let you know if there is the solution.
     

Share This Page