Windows 7 redraws very slow after 10.0.2 update

Discussion in 'Windows Guest OS Discussion' started by ArlissR, Nov 6, 2014.

  1. ArlissR

    ArlissR Bit Poster

    Messages:
    2
    I'm running a Mac Pro (late 2008) and Windows 7 in "office productivity" mode. Window redraws in Coherence mode was no issue prior - but now, it's very, very slow (overlapping white screens that redraw only with a mouseover.) Things work as expected in non-coherence mode. I've tried setting all the optimization settings to default, with no success.
     
  2. ArlissR

    ArlissR Bit Poster

    Messages:
    2
    Sorry, that should read 10.1 update - all was good under 10.0.2
     
  3. StanislavZ

    StanislavZ Parallels Developers

    Messages:
    98
    Do you have 3D acceleration on? If not, turn it on. If yes, please make a problem report.
     
  4. Manoj@Parallels

    Manoj@Parallels Parallels Support Parallels Support

    Messages:
    491
    Hello ArlissR,
    Please generate a Problem Report ID as suggested at http://kb.parallels.com/9058 and provide us the Problem Report ID number here, so we can check it for you.
     
  5. Pucko_Roman

    Pucko_Roman Bit Poster

    Messages:
    4
    Same problem. Problem Report ID: 53032797.

    Thanks, Roman.
     
  6. StanislavZ

    StanislavZ Parallels Developers

    Messages:
    98
    Please take the report at the time when bug is observed, thank you.
     
  7. Pucko_Roman

    Pucko_Roman Bit Poster

    Messages:
    4
    All process from boot to work is very slow. Before update parallels, windows run in 20s. Now in 1-2 minute. I have 3D acceleration on, DirectX 10 with vertical synchronization. Microsoft Office 2013 open in 1 minutes. Moving cursor UP and DOWN in app was very slow. Report ID when open OFFICE 2013. (53102397). When moving mouse in app windows was a bit quicker.

    Thanks, Roman
     
  8. Ryan DeCorby

    Ryan DeCorby Bit Poster

    Messages:
    10
    I am having the exact same issue and it affects both my Windows 8.1 Guest OS and Windows 7 Pro Guest OS. This happened after the latest 10.1.1 update. It was so bad I tried to load the older version again, but whatever has happened to the VM's has made them painfully slow to the point of being unuseable. My Guest OS's run on a High Performance SSD and when I moved to this previous to this upgrade, they ran very fast.

    I have already tested turning off and back on 3D settings with no change in performance. I will submit a problem report.
     

Share This Page