Can't connect to Internet on windows side using parallels

Discussion in 'Parallels Website and Forum' started by CoachRoz, Dec 27, 2011.

  1. CathalR

    CathalR Bit Poster

    Messages:
    5
    ... I can't send a private mail, I can't see the option
     
  2. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,672
    I've just sent you a message, a notification should appear in the top right corner of the forum's web page
     
  3. CathalR

    CathalR Bit Poster

    Messages:
    5
    Just an update for future watchers: Elric helped me out big time. There was a problem with my windows install where some of the files became corrupted. We used team viewer and he controlled my host machine to fix the problem - it took like well over an hour but i can safely say i NEVER would have figured it out on my own.
    Thanks big time to Elric for his help today. I owe him the internet.
     
  4. EdmundB1

    EdmundB1 Bit Poster

    Messages:
    2
    Also the same problem. I have just upgraded to V13: ID 208916421
    I have shared network selected
     
  5. Elric

    Elric Parallels Developers

    Messages:
    1,672
    Hi,
    I see that it is some problem with installation of Parallels Tools. I've forwarded the issue to teammate..
    In case of network it is though easy to fix: please stop the VM and go to VM Configuration -> Harware -> Network -> Advanced Settings
    and change type of adapter from Realtek to Intel E1000
     
    Last edited: Aug 31, 2017
  6. EdmundB1

    EdmundB1 Bit Poster

    Messages:
    2
    That worked. Thanks
     

Share This Page