Installed Trial, V12. Copied Windows 10, can't open modern apps.

Discussion in 'Windows Guest OS Discussion' started by DenisS3, Feb 8, 2017.

  1. DenisS3

    DenisS3 Bit Poster

    Messages:
    17
    It appears to have copied my account over properly because my Microsoft account is linked. However, it behaves the same way as if I am logged in using the built in Administrator account. The account which is disabled by default on Windows.

    I keep getting the Admin error (attached,) every time I try to open Edge, Mail etc..

    Normally this wouldn't be a big deal, but the OS is unlicensed and to fix it I need modern apps. Their licensing troubleshooter fails to open as a result.

    I find the product quite smooth and intuitive, but this is holding me back from purchasing.

    UAC is at the lowest setting, that was automatically done by your software. The security policy setting which prevents Admin from working is also enabled. I don't want to create a new user account unless it's entirely necessary.

    Thanks.
     

    Attached Files:

  2. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    7,470
    Hi, did you try this?
     
  3. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    7,470
    Please let us know if it doesn't work for you.
     
  4. DenisS3

    DenisS3 Bit Poster

    Messages:
    17
    That worked, thank you! Everything I had read said to decrease UAC, so I didn't even think to try increasing it. :)
     
  5. Swati@Parallels

    Swati@Parallels Kilo Poster

    Messages:
    360
    We are glad to know that issue has been resolved, DenisS3. Please feel free to reach us out if you have any questions in future.
     

Share This Page