Problem with displaying units of size

Discussion in 'Windows Guest OS Discussion' started by ArtePoint, Aug 20, 2020.

  1. ArtePoint

    ArtePoint Bit Poster

    Messages:
    5
    After installing the latest version of Parallels, there was a problem with displaying the size units. When creating an object in a 3d program, I have bushes instead of numbers. Has anyone encountered such a problem and knows how to solve it?
    Support parallels told me to uninstall and reinstall Parallels Tools which I did, but unfortunately it didn't work.

    In the attachment there is a screenshot
     

    Attached Files:

  2. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    6,179
    Hello, could you please share the name and version of your 3-d application.
    Also could you collect the tech report data right after the issue reproduced and post the report's ID here.
    Looking forward to your reply.
     
  3. ArtePoint

    ArtePoint Bit Poster

    Messages:
    5
  4. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    6,179
    Could you update to the latest Parallels Desktop 16 build 16.0.1. (it has been released yesterday) check your app behavior and collect new tech report if the issue reoccurs.
     
  5. ArtePoint

    ArtePoint Bit Poster

    Messages:
    5
    I did the update. It didn't help. The problem persists :(
     
  6. Maria@Parallels

    Maria@Parallels Parallels Team

    Messages:
    6,179
    Could you collect the tech report once the issue reproduced please?
     
  7. ArtePoint

    ArtePoint Bit Poster

    Messages:
    5
    Done! Check tech report number 349952284 please.
     

Share This Page