Windows ARM64 - seems to boot up

Discussion in 'Parallels Desktop 16 for M1 Mac Technical Preview' started by DanO3, Dec 17, 2020.

  1. kunnado

    kunnado Bit Poster

    Messages:
    42
    BTW, when I did a disk space reclaim from Parallels, Windows had a fit...it went through several reboots complaining that it had not recovered properly.
     
  2. kunnado

    kunnado Bit Poster

    Messages:
    42
    And yes I had done a clean shutdown of Windows before doing this reclaim. The image is ok/stable now.
     
  3. AlexeyY1

    AlexeyY1 Bit Poster

    Messages:
    3
    New windows build just realeased:21286
     
  4. RonaldM7

    RonaldM7 Bit Poster

    Messages:
    4
    Does anyone know if there is a third party anti-virus application that will work on the new preview Windows 10 Build 21286? I tried loading Webroot but it was incompatible.
     
  5. ChristopherG12

    ChristopherG12 Bit Poster

    Messages:
    3
    Still have the networking issue with 21286 build, but I suspect the issue occurred with the Christmas eve parallels preview update rather than a particular windows ARM build. That said, working around it by running a bat at startup that just does an ifconfig /renew That's working for now.
     
  6. kunnado

    kunnado Bit Poster

    Messages:
    42
    I have the same issue. I think this is a parallels issue not windows. I used to have the same issue a few versions ago in VMware Fusion and they fixed it. For now I prefer to keep it as shared networking and type ipconfig /renew each time there is a hiccup.
     

Share This Page